102 436
Auksjoner nå
91 704
Fastprisvarer
132 937
Salg i år
426 859
Bud i år

 
 
Bud Ingen
F
Oversatt skjønnlitteratur
B25062022ID110008F1WLNFEJSFUQNH.JPGLivlegens besøk, av Per Olov Enquist 
NY!
kr 39,00002.07.2022 22:46:00
B
Spillkort og spill
B25062022ID102944F1WQLCVGHTIUBT.JPGKorthistorie med fotokopier av gamle kort m.m. 
NY!
kr 250,000
B
Spillkort og spill
B25062022ID102944F1AHJXSRWPCONV.JPGFirkort, barnekort og Gnav 
NY!
kr 120,000
B
Spillkort og spill
B25062022ID102944F1DMFCXDMCUXWQ.JPGJokere.  
NY!
kr 950,000
B
Spillkort og spill
B25062022ID102944F1BTZTXYHKPDKM.JPGÅrhundrets Norske kortleik. 
NY!
kr 650,000
B
Spillkort og spill
B25062022ID102944F1OSWVHCMKBTRY.JPGSpillkort. Fotokopier og ekte m.m. 
NY!
kr 370,000
B
Spillkort og spill
B25062022ID102944F1YPVEXGPDMPUT.JPGKort om kort. 
NY!
kr 200,000
F
Biografier
B25062022ID110008F1OBXSTFKTGYRL.JPGThor Heyerdahl. Mannen og havet 
NY!
kr 59,00002.07.2022 19:47:00
F
Bibliografier & litteraturhistorie
B25062022ID110008F1WFXKPVWANIYH.JPGThorvalds verden 
NY!
kr 49,00002.07.2022 17:57:00
F
Norsk skjønnlitteratur
B25062022ID110008F1RJYUXJTVNWVF.JPGSigrid Undset, fred på jorden 
NY!
kr 49,00002.07.2022 16:55:00
F
Biografier
B25062022ID110008F1MWOINGESSPLF.JPGGift med Gro 
NY!
kr 39,00002.07.2022 16:49:00
F
Norsk skjønnlitteratur
B25062022ID110008F1WOXXNVMINPHU.JPGFrøken Snehvit, av Knut Faldbakken 
NY!
kr 39,00002.07.2022 16:40:00
F
Norsk skjønnlitteratur
B25062022ID110008F1PKFTVHFCHWUN.JPGInvar Ambjørnsen, Elsk meg i morgen 
NY!
kr 39,00002.07.2022 16:29:00
F
2 kr 1877-
B25062022ID105083F1ITRVCANPFPCD.JPG2 kr1947e 
NY!
kr 75,00002.07.2022 14:55:00
B
Spillkort og spill
B25062022ID102944F1JCIBIZMBXKUN.JPGPlaying Cards. Bok I og II. - Felix Alfaro Fournier 
NY!
kr 300,000
B
Spillkort og spill
B25062022ID102944F1XTJNUOOEHEFN.JPGSpielkarten. Jugendstil und Art deco.-Uwe-Volker Sefeth 
NY!
kr 200,000
B
Spillkort og spill
B25062022ID102944F1WLOMMXMRBBFO.JPGBraun. Schriftenreihe "Spielkarten". Band 4 
NY!
kr 150,000
B
Spillkort og spill
B25062022ID102944F1GGNDTLVQWIUI.JPGBraun. Schriftenreihe "Spielkarten". Band 6 
NY!
kr 150,000
B
1945 - 1999 Nk 345 - 1381
B24062022ID105405F1VRNKFIMBZGJW.JPGNK 628, 629 Hjort 
NY!
kr 5,000
B
1945 - 1999 Nk 345 - 1381
B24062022ID105405F1BSRCPAXDJEIT.JPGNK 628, 629 Hjort 
NY!
kr 5,000
B
1945 - 1999 Nk 345 - 1381
B24062022ID105405F1VLVPDFFTBIEF.JPGNK 628, 629 Hjort 
NY!
kr 5,000
B
1945 - 1999 Nk 345 - 1381
B24062022ID105405F1BEXQFEPUEILP.JPGNK 628, 629 Hjort 
NY!
kr 5,000
B
1945 - 1999 Nk 345 - 1381
B24062022ID105405F1PVOQLVFZUVOE.JPGNK 628, 629 Hjort 
NY!
kr 5,000
B
1945 - 1999 Nk 345 - 1381
B24062022ID105405F1RSPIVIBTLYWB.JPGNK 628, 629 Hjort 
NY!
kr 5,000
B
1945 - 1999 Nk 345 - 1381
B24062022ID105405F1EPDHIPVLJNJC.JPGNK 628, 629 Hjort 
NY!
kr 5,000
B
1945 - 1999 Nk 345 - 1381
B24062022ID105405F1EKFVLXBIFIWV.JPGNK 628, 629 Hjort 
NY!
kr 5,000
B
1945 - 1999 Nk 345 - 1381
B24062022ID105405F1BXKYYRUZINNC.JPGNK 626, 627 Europa VIII 
NY!
kr 3,000
B
1945 - 1999 Nk 345 - 1381
B24062022ID105405F1JUYPGLLEQAWU.JPGNK 626, 627 Europa VIII 
NY!
kr 3,000

Forrige   1  2    Neste

Det er helt gratis å opprette auksjoner på GiBud.no. Du betaler maksimalt 4% i provisjon ved oppnådd salg!